1
2
3 Projecten

U bevindt zich hier: Sander Coumou > Projecten

Projecten

Inrichting woning

Toen ik mijn huis betrok heb ik deze naar mijn smaak ingericht. In de loop der jaren heb ik dit vele malen aangepast.
Wat er tot nu toe allemaal veranderd is vind je op de volgende pagina.

Meubels

Een boekenkast, om een kast op maat te krijgen heb ik besloten deze zelf te ontwerpen en te maken. Het eerste deel is klaar, bekijk de kast op de volgende pagina Boekenkast. Er moet nog een kast in huis komen, daarover later meer.

Omgeving woning

In de straat staan fietsen overal, tegen de bomen, de gevels aan paaltjes vastgezet en natuurlijk niet de lantaarnpalen vergeten. Het ziet er rommelig uit.
Toen de gemeente Utrecht het leefbaarheidbudget introduceerde heb ik een idee uitgewerkt, kijk op de volgende pagina.

Tuin

Mijn moeder woont in een pittoreske dorpje. Achter haar huis ligt een geweldige tuin, althans dat heeft ze ervan gemaakt. Ik ben een van de gelukkige geweest die haar daarbij heeft mogen helpen. Voor een reis door deze tuin, Pittoreske tuin.

Stage

In 2003 ben ik afgestudeerd, hiervoor heb ik een eindstage gedaan in Roemenie. Voor een verhaal over deze stage zie Roemenie stage.

Carnaval

Het mooiste feest van het jaar is toch wel Carnaval. Ik vier het elk jaar in Oeteldonk, voor wat achtergrond informatie zie Oeteldonk.

Wandelen

Een aantal keren hebben we in een groepje gewandeld, helaas heeft dit door omstandigheden geen doorgang gevonden Wandelen.

Vragen/opmerking?

6
15
16 17 18